;"> >

Selskapsinformasjon

valign="top" width="100">

Kjære leser

Jeg har gleden av å presentere dere et enkelt og brukervennlig administrasjonsverktøy som gjør hverdagen rask, effektiv og strukturert, noe vi alle ønsker oss!
Ideen til Billink kom i 2003.
Behovet for et enkelt og brukervennlig datasystem meldte seg da jeg startet egen bruktbilforretning.
Tidligere hadde jeg tilbrakt mange år i tjeneste, som selger og salgssjef for Toyota, Volkswagen, samt Mitsubishi

Prosjektet ble satt i gang, og første generasjon Billink ble tatt i bruk i 2008.

Siden oppstarten har programmet blitt videreutviklet, og benyttet til daglig drift med vellykket resultat og svært høy grad av driftssikkerhet.

I 2012 startet utviklingen av den andre generasjon Billink med ny plattform. Det er en stor glede at denne programvaren nå i 2015 er tilgjengelig og beregnet for morgendagens brukere.

Billink sin programvare skal tilbys til konkurransedyktige priser slik at alle som ønsker har mulighet til å benytte seg av systemet "rimeligere enn å leie og drifte en kaffemaskin".

Selgernes arbeidsoppgaver og gjøremål har hele tiden vært fokus under utviklingen av dette arbeidsverktøyet.

Systemet skaper effektivitet slik at selgerne kan ha mer fokus på kundene sine i salgsprosessen.

Billink sin målsetning er å bli den sikreste, største, og mest innovative programvaren spesialtilpasset Norges bil, caravan, mc samt båt forhandlere.

Siden oktober 2021 er Billink en del av Fragus Group.

Med største ønske om fornøyde kunder.

Stein-Erik Brynildsen
Styreformann
Billink AS
stein-erik@billink.no


valign="top" width="100">

Bjarne Nordal

Jeg har 30 års yrkeskarriere innen de fleste oppgaver innen databransjen, fra de største offentlige virksomhetene i Norge, til de minste private.

Billink kontaktet meg for å utvikle morgendagens løsninger. Etter å ha blitt presentert for deres løsninger og visjoner for videreutvikling, var dette noe jeg absolutt ønsket å bli en del av.

Billink lager sitt produkt med utgangspunkt i forhandlernes arbeidsoppgaver. Alt for mange datasystemer blir utviklet ut fra dataprogrammererens tankegang om hvordan dataene skal lagres mest mulig datafaglig korrekt. Alternativt kan det være en regnskapsfører eller revisor som tar utgangspunkt i regnskapet i stedet for bedriftens daglige gjøremål. Selgerne skal ha fokus på salg samtidig skal datasystemet utføre formaliteter og rutiner riktig og profesjonelt i bakgrunn.

Jeg er sikker på at Billink vil lykkes og få mange fornøyde kunder. Velger dere Billink, skal jeg gjøre mitt ytterste for at også dere vil bli godt fornøyd med oss og våre løsninger.

Bjarne Nordal
Support / utvikling
Billink AS
bjarne@billink.no

 
valign="top" width="100">

Per Oppegård

Min salgskarriere startet med salg av bank og forsikringstjenester hos Vår bank og forsikring i 1997 hvor jeg var ansatt som Distriktsansvarlig.

I år 2000 ble jeg ansatt som bilselger, hos Motorforum i Oslo år 2000 som selger av Mitsubishi, Fiat, Alfa Romeo og Daewoo. Etter en tid var jeg salgsansvarlig på vare – last hvor jeg hadde ansvaret for salg av Mitsubishi og Fiat vare- og lastebiler.

I 2006 ble jeg en del av Bilplan, og startet med salg av brukte biler på Skedsmokorset.

Jeg begynte å benytte Billink i 2008, og har hatt stor glede av å følge systemet, og ha hatt mulighet til å ta del i utviklingen slik at systemet er best tilpasset en selgers hverdag.

I 2012 ble det avklart at vi ønsket å videreutvikle Billink og lansere versjon 2 for kommersielt salg, og har vært med i prosessen for å få dette så skreddersydd en selgers hverdag som mulig.

Vårt system er tilrettelagt små og mellomstore bedrifter. Konseptet er tenkt at du skal gjøre én operasjon én gang. Når du har registrert bilen inn i systemet, vil dataene bli brukt til annonser, kjøpekontrakt, salgsmelding osv. Samme vil gjøres med kundeopplysninger. Ved et tastetrykk, vil annonser synkroniseres mot Finn.nn, Dette er kun noen punkter av flere som vil gjøre din hverdag enklere og bedre.

Har du lyst til å ta en titt, eller få mere informasjon om hvordan Billink kan hjelpe deg å spare tid? ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat!

Per Oppegård
Distriktsansvarlig Salg
Billink AS
per@billink.no
Tlf: 63878000

valign="top" width="100">

Vebjørn Lien

Jeg har jobbet med internett-teknologi generelt og WWW spesielt siden 1995.
I starten holdt jeg en del kurs samt utviklet publiseringsløsninger for ulike aktører som Kreditkassen, Avholdsfolkets Landsråd, Fellesforbundet og SkiInfo.
I 1999 begynte jeg å jobbe med bil-relatert innhold for Bilforlaget og BilNorge.

I april 2022 fikk jeg muligheten til å bli en del av Billink-teamet. Billink er per i dag størst i sin bransje, men har fortsatt utviklingspotensial.
Vi jobber hver dag med å videreutvikle tjenesten for eksisterende kunder, samtidig som vi utvider kundegrunnlaget med stadig ny funksjonalitet.

Å få være med på denne utviklingen blir svært spennende og er et privilegium å få være med på!

Vebjørn Lien
Systemutvikler
Billink AS
vebjorn@billink.no